Konkurrence mellem bankerne – Forbrugernes fordel | DigiFinans.dk

Der findes flere forskellige banker og låneudbydere på markedet, derfor er det let at blive forvirret, når der er så mange forskellige lånetilbud, men den store konkurrence mellem låneudbyderne er faktisk til forbrugernes fordel.

Når der er konkurrence i erhvervslivet, så betyder det ofte, at forbrugerne vinder. Når mange virksomheder konkurrerer om de samme kunder, så er de tvunget til at gøre deres bedste for at tiltrække kunderne. Dette er også tilfældet, når du ansøger om et lån.

Saml dine lån: Klik her for at se, hvordan din økonomiske hverdag kan ændre sig

I dag tilbyder mange banker og låneudbydere lån til forbrugere, og gennem en side som DigiFinans.dk kan du med bare én ansøgning lade bankerne konkurrere om at få dig som kunde, så du kan få de bedste betingelser i forhold til rente og løbetid.

DigiFinans.dk samarbejder med en bred vifte af banker og låneudbydere, og kan på den måde sikre forbrugerne det bedst mulige lånetilbud. Gennem DigiFinans.dk kan du låne op til 400.000 kroner uden sikkerhed, og det er helt gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.

Alt du skal gøre er at udfylde én låneansøgning, hvor du angiver, hvad du ønsker at låne og over hvor lang tid. Disse informationer videreformidler DigiFinans.dk til de forskellige banker og låneudbydere – og så begynder konkurrencen om dig. I de bedste tilfælde får du en række af lånetilbud at vælge imellem, som passer til dine ønsker om lånets størrelse og løbetid.

Klik på linket herunder og udfyld en gratis låneansøgning i dag – helt uforpligtende.

Hvilken rente kan du få? Send en ansøgning til DigiFinans.dk og se, hvad du bliver tilbudt.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: