Lån penge med lav rente | Vi guider dig | DigiFinans.dk

Står du i en situation, hvor du skal ud at låne penge? Så vil det helt sikkert være i din interesse at finde et lån med en lav rente. Det lyder måske meget nemt, men faktisk kan det være svært at finde ud af, hvor og hvordan du får den bedst mulige rente.

Lån penge med lav rente og få en fornuftig økonomi, siger de fleste. Det er lettere sagt end gjort. Heldigvis kan vi her hos DigiFinans hjælpe dig med at gennemskue de mange låneprocesser og de mange forskellige tilhørende renter.

Lån penge med lav rente – find ud af herunder, hvad du selv kan gøre.

LÅN MED LAVESTE RENTE – SAMMENLIGN PRISER

Et meget vigtigt aspekt i din proces er at sammenligne de forskellige priser på renter hos de forskellige banker og långivere. Her vil du hurtigt se, at der er fordele og ulemper ved alle, så det er med at finde den långiver, der kan finansiere dine drømme til den laveste rente.

Måske virker det for nogle uoverskueligt, men her hos DigiFinans kan du drage nytte af vores ekspertise. Lån penge til lav rente ved at lade os hjælpe dig med at sammenligne priser på renter. Før vi kan gøre det, skal du gøre dig klart, hvad dine behov er, og hvordan din økonomi ser ud.

Start med en realistisk vurdering af dit budget. De fleste långivere foretager en kreditvurdering af dig, før du overhovedet kommer i betragtning til at låne penge. Og hvis du ikke kan låne penge, kan en lav rente jo være ligegyldig. En kreditvurdering indeholder typisk en gennemgang af følgende forhold:

 • Personlig indkomst (størrelse, fast indkomst eller selvstændig)
 • Om du har gæld fra tidligere
 • Faste udgifter
 • Hvad dit rådighedsbeløb er (penge til dig selv efter de faste udgifter er betalt)
 • Din alder
 • Din uddannelse
 • RKI eller andre registre over såkaldte “dårlige betalere”
 • Betalingshistorik
 • Hvordan dit budget er skruet sammen

Før du går på jagt efter det lån med den laveste rente, gør du derfor klogt i at overveje ovenstående punkter. Har du selv en realistisk vurdering af dit projekt, vil flere långivere være interesserede i at låne dig penge. Derudover skal du finde ud af, hvor meget du vil låne, og hvad pengene skal bruges til. Det spiller nemlig også ind på størrelsen på renten.

Når du har gjort dig disse indledende overvejelser, kan du sætte gang i ansøgningsprocessen. For nu har du alle de relevante data i nogenlunde frisk erindring – og det stiller dig stærkere i enhver beslutning. Inden du sender en decideret forespørgsel af sted, kan du eventuelt bruge vores låneberegner, som du har adgang til her fra siden. Her kan du taste nogle af de relevante oplysninger ind. Herefter kan du se, hvor meget et lån af den størrelse, du påtænker at låne, vil fylde i dit månedlige budget. Du har dog ikke mulighed for at regulere på renten her. Her har vi angivet en repræsentativ rente på online lån, som du typisk vil blive præsenteret for hos nogle af de gode partnere, vi arbejder sammen med i DigiFinans.

SIKRE LÅNETYPER GIVER LAV RENTE PÅ LÅN

Jo mere sikkerhed din långiver har i et lån, des lavere en rente kan du få. Man deler normalt lån op i sikrede og usikrede lån, og hvad er så hvad?

HVAD ER SIKREDE LÅN?

Sikrede lån er de lån, hvor din långiver har en form for sikkerhed i form af et aktiv. Sikrede lån kunne eksempelvis være:

 • Boliglån
 • Billån (ikke alle)

Långiver har sikkerhed i disse lån, fordi de kan kræve, at du sælger dine aktiver for at betale din gæld, hvis du ikke afdrager rettidigt. Derfor vil du også se, at renten og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) ved sikrede lån er lavere, fordi långiver har større mulighed for rent faktisk at få sine penge retur.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle, der er berettiget sikrede lån. Det kræver, du har et aktiv, og så kræver det en sund økonomi. Har du ikke mulighed for de sikrede lån, kan du stadig tage et usikret lån.

HVAD ER USIKREDE LÅN?

Sikrede lån er lån til specifikke ting, da långiver selvfølgelig skal have besked om hvilket aktiv, der skal tages pant i. Usikrede lån er de lån, der ikke kræver et aktiv. Du kan med usikrede lån principielt låne penge til lige præcis det, du ønsker at bruge penge på.

Usikrede lån dækker eksempelvis over:

 • Kviklån
 • Forbrugslån
 • SMS-lån
 • Kassekredit
 • Minilån
 • Mikrolån

Disse lån kan variere fra 5.000 til 300.000 kroner, og de kan løbe i alt fra 4 måneder til 15 år. Fordi låntager ikke stiller sikkerhed med et aktiv, vil renten og ÅOP typisk være højere end ved sikrede lån, da långiver tager større risici ved at låne dig pengene.

Overvej derfor nøje, om du har brug for et usikret lån, før du hovedkulds kaster dig ud i det. Og hvis du gør, skal du stadig finde den långiver, der kan give dig det bedste lånetilbud. Hos DigiFinans tilbyder vi primært at sammenligne forbrugslån med løbetid fra 1 år. Det er oftest denne type lån, man bruger til refinansiering af dyre lån.

FIND DE BEDSTE LÅNETILBUD OG SPAR PENGE

Der findes selvfølgelig også andre typer af lån, og det kan være svært at sætte sig helt ind i det. Her hos DigiFinans sidder vi klar til at hjælpe dig, og når du først har besluttet dig for et lån, finder vi frem til den långiver, der kan give dig det bedste lånetilbud. Som forklaret ovenfor er der nemlig ret mange penge at spare, hvis du finder et lånetilbud med lav rente.

LÅN TIL LAV RENTE – SAMMENLÆG DINE LÅN

Vi hjælper dig med at finde et lån til lav rente, men vi vil også slå et stort slag for, at du overvejer at sammenlægge dine lån hos en og samme låntager.

Samler du dine lån et sted, er der ofte penge at spare. Du kan ikke sammenlægge sikrede lån, da långiver har aktiver, men de usikrede lån, kan du sagtens samle et sted. Lad os hjælpe dig med det, når vi i forvejen er på jagt efter et lån til lav rente, som passer bedst til din økonomi.

ANDRE TING DU BØR VÆRE OPMÆRKSOM PÅ UD OVER AT LÅNE PENGE TIL EN LAV RENTE

Der findes fordele ved at låne penge online, lige som der findes fordele ved at optage lån i dit normale pengeinstitut. Det er naturligvis helt op til dig selv, om du vil indlede en dialog med din bankrådgiver på baggrund af de oplysninger, vi giver dig i denne artikel. Men rent faktisk er det lige så sikkert at låne penge online, når bare du har en vis forståelse for, hvad det er, du laver. Hos DigiFinans har vi sat os for at hjælpe dig bedst muligt på vej, når du står i en situation, hvor du gerne vil låne penge med lav rente og er blevet interesseret i, hvordan processen for at optage gode lån online fx kan se ud.

Der kan nemlig være ret stor forskel på renten, afhængig af hvem du henvender dig til, når du skal låne penge. Renten er en af de faktorer, der er mest bærende. Det er noget af det, de fleste af os har fået indprentet helt fra vores tidlige skolegang. Men der findes også andre faktorer, der er mindst lige så vigtige, men som måske ikke står lige så skarpt i erindringen som den lave rente. Og disse faktorer kan potentielt give store udsving for, hvor meget et lån kommer til at koste dig alt i alt. Derfor er det en fordel lige at sikre dig, at du har styr på alle facetter i en låneaftale, inden du beslutter dig for at tage et lån hjem.

Nogle af de faktorer, der ligger ved siden af – eller måske er beslægtet med – den lave lave rente er disse essentielle faktorer:

 • Du bør notere dig, hvad den samlede tilbagebetaling løber op i.
 • Hertil findes der et ganske særligt begreb, som du kan læne dig opad i din beslutningsproces. Det begreb hedder ÅOP (en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent).
 • De samlede kreditomkostninger som inkludere alle omkostninger forbundet med lånet over den fulde låneperiode.

ÅRLIGE OMKOSTNINGER I PROCENT ER I SIG SELV VIGTIGERE END AT LÅNE PENGE MED LAV RENTE

Det er sikkert ikke alle, der efter at være stødt på begrebet ‘årlige omkostninger i procent’ er i stand til at omsætte det til, hvad det helt konkret betyder i forhold til en lånekonstruktion. Og det forstår vi godt. Men det er heldigvis ikke så avanceret, som det lyder i nogles ører. Omsat til forståeligt godt dansk er ÅOP et begreb, der betegner, det du samlet set skal give for dit lån. Altså hvad de samlede låneomkostninger er på lånet. Her indeholder ÅOP altså faktorer som fx gebyrer og renter og er derfor lidt mere nuanceret end rentesatsen alene – uanset om der er tale om en lav rente eller ej.

I Danmark er det bestemt gennem lovgivning, at ÅOP skal fremgå tydeligt som oplysning på et hvilket som helst lånetilbud. Det gælder således også, når du køber noget i en butik eller i en webshop, der kan tilbyde dig en eller anden form for afdragsordning. Det er historisk set her, at man har set mange tilfælde af, hvordan låneomkostningerne på lån har været høje. Optager du et lån gennem vores service, er det din garanti for, at du ikke kommer ud i en låneaftale, der er uholdbar. Vi hjælper som sagt også rigtigt mange mennesker med at samle flere dyre lån med en høj ÅOP i et langt mere fornuftigt lån med lav rente og lavere ÅOP.

Mange steder er det muligt at finde lån, hvor den angivne ÅOP er ganske fornuftig. Det er til gengæld også muligt at finde lån, hvor ÅOP’en er meget høj. Men det hjælper måske heller ikke så meget, når man kan være i tvivl om, hvor meget sådan et lån kommer til at betyde for ens dagligdag. Men det er netop det, der er grundlæggende for vores vision i DigiFinans; at klæde mennesker på til at tage gode beslutninger i forbindelse med optagelse af lån. For det er en proces, hvor det er enormt vigtigt, at du ved, hvad du har med at gøre, eller allierer dig med nogen, som har indsigt i det at låne penge til en lav rente m.m.

ÅOP er derfor et rigtigt godt og anvendeligt begreb at kende til, når du skal optage et nyt lån online. For ÅOP er den værdi, der giver dig den bedste mulighed for hurtigt at vurdere et lånetilbud sammenlignet med et andet. For den klokkeklare sandhed er, jo lavere ÅOP’en er, desto billigere er lånet for dig. Og billigst er altid godt – i hvert fald når det drejer sig om lån.

DIGIFINANS FINDER DET BEDSTE LAVRENTELÅN TIL DIG

Måske er du blevet klogere på låntyper – måske er du ikke. Uanset hvad skal vi nok hjælpe dig i mål, så du kan finde det bedste lån til dit behov. Det er nemlig vigtigt, at du ikke sætter dig selv for stramt.

Kontakt os gerne på 89 88 48 64, kundeservice@digifinans.dk eller benyt vores kontaktskema. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig så godt, vi kan. Sammen finder vi et lån til lav rente.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: