Lån penge med lav rente | Vi guider dig | DigiFinans.dk

Står du i en situation, hvor du skal ud at låne penge? Så vil det helt sikkert være i din interesse at finde en lån med en lav rente. Det lyder måske meget nemt, men faktisk kan det være svært at finde ud af, hvor og hvordan du får den bedst mulige rente.

Lån penge med lav rente og få en fornuftig økonomi, siger de fleste. Det er lettere sagt end gjort. Heldigvis kan vi her hos DigiFinans hjælpe dig med at gennemskue de mange låneprocesser og de mange forskellige tilhørende renter.

Lån penge med lav rente - find ud af herunder, hvad du selv kan gøre.

Lån med laveste rente - sammenlign priser

Et meget vigtigt aspekt i din proces er at sammenligne de forskellige priser på renter hos de forskellige banker og långivere. Her vil du hurtigt se, at der er fordele og ulemper ved alle, så det er med at finde den långiver, der kan finansiere dine drømme til den laveste rente.

Måske virker det for nogle uoverskueligt, men her hos Digifinans kan du drage nytte af vores ekspertise. Lån penge til lav rente ved at lade os hjælpe dig med at sammenligne priser på renter. Før vi kan gøre det, skal du gøre dig klart, hvad dine behov er, og hvordan din økonomi ser ud.

Start med en realistisk vurdering af dit budget

De fleste långivere foretager en kreditvurdering af dig, før du overhovedet kommer i betragtning til at låne penge. Og hvis du ikke kan låne penge, kan en lav rente jo være ligegyldig. En kreditvurdering indeholder typisk:

 • Personlig indkomst
 • Gæld
 • Faste udgifter
 • Rådighedsbeløb
 • Alder
 • Uddannelsesniveau
 • RKI
 • Betalingserfaring
 • Budget

Før du går på jagt efter det lån med den laveste rente, gør du derfor klogt i at overveje ovenstående punkter. Har du selv en realistisk vurdering af dit projekt, vil flere långivere være interesserede i at låne dig penge. De fleste ønsker en kunde, der er i stand til at afdrage på sit lån.

Derudover skal du finde ud af, hvor mange du skal låne, og hvad de skal bruges til. Det spiller nemlig også ind på størrelsen på renten.

Sikre lånetyper giver lav rente på lån

Jo mere sikkerhed din långiver har i et lån, des lavere en rente kan du få. Man deler normalt lån op i sikrede og usikrede lån, og hvad er så hvad?

Hvad er sikrede lån?

Sikrede lån er de lån, hvor din långiver har en form for sikkerhed i form af et aktiv. Sikrede lån kunne eksempelvis være:

 • Boliglån
 • Billån (ikke alle)
 • Realkreditlån
 • Andelsboliglån

Långiver har sikkerhed i disse lån, fordi de kan kræve, at du sælger dine aktiver for at betale din gæld, hvis du ikke afdrager rettidigt. Derfor vil du også se, at renten og ÅOP (årlige omkostninger i procent) ved sikrede lån er lavere, fordi långiver har større mulighed for rent faktisk at få sine penge retur.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle, der er berettiget sikrede lån. Det kræver, du har et aktiv, og så kræver det en sund økonomi. Har du ikke mulighed for de sikrede lån, kan du stadig tage et usikret lån.

Hvad er usikrede lån?

Sikrede lån er lån til specifikke ting, da långiver selvfølgelig skal have besked om aktivet. Usikrede lån er de lån, der ikke kræver et aktiv. Du kan med usikrede lån principielt låne penge til lige præcis det, du ønsker at bruge penge på.

Usikrede lån dækker eksempelvis over:

 • Kviklån
 • Forbrugslån
 • SMS-lån
 • Kassekredit
 • Minilån
 • Mikrolån

Disse lån kan variere fra 5.000 til 500.000 kroner, og de kan løbe i alt fra 4 måneder til 15 år. Fordi låntager ikke stiller sikkerhed med et aktiv, vil renten og ÅOP være højere end ved sikrede lån, da långiver tager større risici ved at låne dig pengene.

Overvej derfor nøje, om du har brug for et usikret lån, før du hovedkulds kaster dig ud i det. Og hvis du gør, skal du stadig finde den långiver, der kan give dig det bedste lånetilbud. Hos Digifinans tilbyder vi primært at sammenligne forbrugslån med løbetid fra 1 år. Det er oftest denne type lån, man bruger til refinansiering af dyre lån.

Find de bedste lånetilbud og spar penge

Der findes selvfølgelig også andre typer af lån, og det kan være svært at sætte sig helt ind i det. Her hos DigiFinans sidder vi klar til at hjælpe dig, og når du først har besluttet dig for et lån, finder vi frem til den långiver, der kan give dig det bedste lånetilbud. Som forklaret ovenfor er der nemlig ret mange penge at spare, hvis du finder et lånetilbud med lav rente.

Vi ser frem til at hjælpe dig, om du ønsker sikrede, usikrede eller kort rente lån.

Lån til lav rente - sammenlæg dine lån

Vi hjælper dig med at finde et lån til lav rente, men vi vil også slå et stort slag for, at du overvejer at sammenlægge dine lån hos en og samme låntager.

Samler du dine lån et sted, er der ofte penge at spare. Du kan ikke sammenlægge sikrede lån, da långiver har aktiver, men de usikrede lån, kan du sagtens samle et sted. Lad os hjælpe dig med det, når vi i forvejen er på jagt efter et lån til lav rente, som passer bedst til din økonomi.

DigiFinans finder det bedste lavrentelån til dig

Måske er du blevet klogere på låntyper - måske er du ikke. Uanset hvad skal vi nok hjælpe dig i mål, så du kan finde det bedste lån til dit behov. Det er nemlig vigtigt, at du ikke sætter dig selv for stramt.

Kontakt os gerne på 89 88 48 64, kundeservice@digifinans.dk eller benyt vores kontaktskema. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig så godt, vi kan. Sammen finder vi et lån til lav rente.

 

Andre artikler du måske synes om: