RENTELOFT – HVAD BETYDER DET | DigiFinans.dk

Fra den 1. juli 2020 er det bestemt, at der i Danmark er indført renteloft på 35% ÅOP. Hvad kommer det til at have af betydning for bankerne og deres kunder.

DigiFinans’ mission har helt fra starten været at skaffe danskerne det billigste lån på markedet, så det er godt nyt for både DigiFinans og forbrugerne. Men hvilken betydning får det for bankerne?

  • De må ikke lave nye lån med en ÅOP på over 35%
  • De må ikke markedsføre lån med en ÅOP på over 25%

Det er de korte og grove træk. Det kan have betydning for nogle banker, mens mange banker og finansielle-institutioner allerede overholder disse krav.

Renteloft for forbrugeren

Det kan have meget stor betydning for forbrugerne, at renteloftet er kommet til. Dette kan både være positivt og negativt.

  • Nogle vil ikke længere kunne finde et lån
  • Nogle vil blive tilbudt et billigere lån end før 1. juli 2020
  • Nogle vil kunne refinansiere deres gamle lån til en lavere rente.

Det er altså både være positivt og negativt for forbrugerne, hvis man ser det over en bred kam. Billige lån til nogle, mens andre slet ikke kan få lov til at låne.

Sådan forholder DigiFinans sig

DigiFinans byder det nye renteloft velkommen, og håber, at bankerne er klar til at give alle kunder en fair chance for at tage et lån.

Samtidig er det også vigtigt for DigiFinans at hjælpe personer, som ønsker at refinansiere et gammelt lån. Vil du gerne have hjælp med dine gamle lån, så starte med at lave en låneansøgning her, hvor du vælger, at du gerne vil samle dine gamle lån.

Skulle du få brug for kundeservice, så sidder de klar på telefon 89 88 48 64 til at hjælpe dig.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: