LAV ET SAMLELÅN HER | DigiFinans.dk

Lav et samlelån her

Leder du efter hjælp til at lave samlelån, så er du landet på den helt rigtige side. Hos DigiFinans har vi specialiseret os i at lave samlelån til den mange danskere, som gerne vil have deres gamle klatgæld ud af verden.

Ved at lave et samlelån, så tager du dine eksisterende lån og samler dem til et samlet lån. På den måde så slipper du for dyre gebyrer og omkostninger. Du skal samtidig ikke betale renters rente på flere forskellige lån, men kan nøjes med at betale af på et lån. Det nye lån kan også have en væsentligt billigere rente end dine gamle, så der kan være mange penge at spare ved at lave samlelån.

Lav samlelån på op til 500.000

Hvis du skal have et normalt forbrugslån, så kan du låne op til 300.000 kroner, men skal du lave et samlelån, så kan du låne helt op til 500.000. Det giver dit større muligheder for at få samlet alle dine gamle lån i et samlet lån.

De banker, som DigiFinans samarbejder med, skal ikke have pant i hverken bil eller bolig, så du har mulighed for at låne op til 500.000 til at lave samlelån for uden at skulle stille sikkerhed i nogen former for ejendom.