5 gode råd, når du ansøger om lån | DigiFinans.dk

I dagens Danmark behøver du ikke besøge banken for at optage et lån. Det hele kan gøres hjemmefra via for eksempel DigiFinans.dk. På deres side skal de bare bruge en låneansøgning for at lade bankerne konkurrere om at give dig det bedste lån.

Når du ansøger om lån, så er der især fem ting, du skal huske på – og det kan være med til at øge dine chancer for at få godkendt ansøgningen.

Saml dine lån. Klik her og se, hvordan det kan ændre din økonomi.

1. TILFØJ SÅ MANGE OPLYSNINGER SOM MULIGT

Banker og låneudbydere tager deres beslutning på baggrund af de oplysninger, du har givet til dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærlig og fortæller alt, hvad der kan hjælpe med at give dig et lån.

2. ANSØG OM LÅN SAMMEN

Banker og låneudbydere vurderer ansøgerens evne til at passe lånet. Hvis du har en medansøger på lånet, så er det normalt en klar fordel og kan resultere i en positiv beslutning fra banken. Oftest tilbydes der større lån med lavere renter og bedre vilkår, hvis man søger to sammen.

Det er også særligt fordelsagtigt at have en medansøger, hvis du har en lav eller uregelmæssig indkomst eller ansøger om et større beløb.

3. SLÅ DINE GAMLE LÅN SAMMEN OG SPAR PENGE

Hvis du allerede har flere små, dyre lån og kreditter, så kan det være en stor fordel at samle disse lån til et større og ofte billigere lån. Det gør det nemmere at afbetale gammel gæld til en lavere rente.

4. FÅ HJÆLP AF PROFESSIONELLE

Lad de professionelle gøre arbejdet, når der skal ansøges om lån. Hos DigiFinans.dk indsender du bare én ansøgning, som bliver sendt videre til banker og låneudbydere. På den måde kan der opstå konkurrence om dig som kunde, og dette kan være med til at sænke renten og forbedre de tilbud, du modtager. Derudover er tjeneste gratis, og du forpligter dig ikke til at tage nogle af de tilbud, som du bliver præsenteret for.

5. VÆR FORBEREDT

Før du udfylder en låneansøgning, kan det være smart at overveje, hvad formålet med lånet er, og hvor meget du har brug for at låne. Samtidig skal du tænke over, hvordan din tilbagebetalingsevne er.

Udfyld en gratis låneansøgning her og se, hvilket tilbud du modtager. DigiFinans hjælper dig igennem hele ansøgningen.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: