Sådan kommer du ud af gældskrisen | DigiFinans.dk

Det er ikke unormalt at have flere lån eller gæld fra kreditkort, og der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for pengene. Men små lån kan gøre, at de månedlige omkostninger bliver skyhøje, og det samlede beløb, man skal betale tilbage, kan virke uoverskueligt.

Selv hvis man føler sig fanget i en ond cirkel, så er der ingen grund til at miste modet. Der findes mange specialister på markedet, som kan hjælpe med at sammenligne lån, og DigiFinans er en af dem.

DigiFinans hjælper dig med at finde de bedste lånemuligheder – så du kan få orden på din økonomi allerede i dag.

En af de mest populære og effektive løsninger er at kombinere alle ens små lån til et større lån, hvilket gør at man kun skal forholde sig til ét lån. Dette lån har som oftest også en lavere samlet rente.

SÅDAN FUNGERER DET

Gennem DigiFinans kan du låne op til 400.000 kroner uden sikkerhed til at afbetale de gamle lån – hvilket efterfølgende giver dig bare ét lån.

DigiFinans samarbejder med flere forskellige banker og låneudbydere på det danske marked, og kan derfor let scanne markedet for det bedste lån til dig. Der kan være konkurrence mellem de forskellige banker for at få dig som kunde, og det er en fordel for, da din rente derfor kan være lavere.

Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde én ansøgning, så kontakter DigiFinans de mange forskellige banker og vender tilbage med lånetilbud til dig.

HVORFOR TAGE ET NYT LÅN, NÅR DE GAMLE IKKE ER AFBETALT

Det er der en enkelt forklaring på: Mange lån betyder mange ekstra omkostninger, men med kun et lån får du kun en regning, som du skal forholde dig til. Næsten alle små lån, kviklån og forbrugslån indeholder et månedligt administrationsgebyr og et faktureringsgebyr.

Når du tager et større lån for at afbetale de gamle lån, så skal du kun betale for det nye lån et sted, så der kan være betydelige penge at spare.

Se, hvilke lånemuligheder du har – Indsend en gratis ansøgning allerede nu.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: