Basisbank | Læs dette før du tager et lån | DigiFinans.dk

Mangler du 100.000 kroner til et nyt køkken? Eller vil du gerne købe en brugt bil, men mangler du 50.000 kroner for at få drømmen til at gå i opfyldelse?

Tidligere var den eneste mulighed at gå i din egen bank. Men de tider er heldigvis ovre. Bankerne kan være lidt strikse, når det kommer til at optage lån, og derfor kan du nyde godt af, at der i dag findes mange online låneudbydere, der er nemmere at låne penge hos. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan låne penge nemt og hurtigt gennem en online bank som Basisbank.

Få opfyldt dine drømme med Basisbank forbrugslån

Basisbank er en oplagt måde at optage online lån på. Basisbanks lån spænder vidt, og hvad enten det er et billån, bådlån, privatlån eller forbrugslån, du er ude efter, kan du tage et online lån hos Basisbank.

Basisbank er for alle, og du skal ikke frygte, at du skal kunne stille nogen form for sikkerhed, når du låner penge her. Du skal dog opfylde en række kriterier for at kunne komme i betragtning til et Basisbank lån.

Hvem kan låne penge hos Basisbank?

Det kan alle i princippet. For at kunne låne penge til et indskud i en ny lejlighed, et nyt køkken, en ny bil eller noget helt fjerde skal der dog laves en kreditvurdering, og du skal kunne leve op til følgende kriterier:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have adresse i Danmark og være bosiddende her
  • Du skal have et fast arbejde og dermed en fast indtægt
  • Du skal kunne bevise, at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret

Lever du op til alle kriterierne, er der ingen hindring for, at du kan optage et Basisbank forbrugslån. Og det bedste af det hele er næsten, at du ikke behøver forklare, hvad du skal bruge pengene til. Om du vil bruge pengene på en skyhøj tandlægeregning, en ny vaskemaskine eller renovering af din bolig, er helt op til dig.

Der er ingen, der blander sig i, hvorfor du gerne vil låne penge, og hvad de skal gå til. Det er helt og alene din sag.

Hvad er fordelene ved et Basisbank lån?

  • Du kan låne penge hurtigt og nemt.
  • Ansøgningsprocessen er overskuelig og hurtig at komme igennem.
  • Du kan låne til præcis det, du gerne vil.
  • Du skal kun opfylde få kriterier for at komme i betragtning til et lån.
  • Du kan få pengene ind på din konto allerede samme dag eller i løbet af få dage.
  • Du kan vælge mellem mange forskellige slags lån.

Lån penge med Basisbank, og få råd til mere

Sidder du lidt for stramt i det i det daglige, kan det være svært at få råd til at gå til tandlægen eller at have penge til lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. Måske vil du gerne have børnene med på en weekendrejse, eller måske har du længe drømt om at skifte din gamle bil ud med en, der ikke koster nær så meget i værkstedsregninger?

Der kan være mange gode grunde til at optage et Basisbank forbrugslån. Og hvad enten du gerne vil låne penge, fordi du ikke kan få det hele til at løbe rundt, eller fordi du gerne vil have lidt luksus ind i din hverdag, har du alle muligheder for det hos Basisbank.

Basisbank - lån penge allerede i dag

En af de helt store fordele ved at låne penge hos en online låneudbyder som Basisbank er, at du kan få pengene udbetalt meget hurtigt. Der er ikke noget, der hedder tinglysning, eller en masse overflødigt administrativt arbejde, der først skal overstås, før du kan komme til penge.

Hvordan vælger du det bedste og det billigste lån?

Uanset om det er et billån, et bådlån eller et forbrugslån, du er ude efter, kan det være svært at gennemskue hvilket lån, der vil være det bedste for dig. Det kan vi hjælpe dig med hos DigiFinans.

Udfylder du en låneansøgning hos os, indhenter vi tilbud til dig fra forskellige låneudbydere. Når vi har en række tilbud, tager vi et kig på hvert enkelt lånetilbud og sammenligner dem. Ganske enkelt for at finde ud af hvilket lån, der er det mest rentable for dig, og bedst matcher din økonomiske situation og ønsker.

Derefter sender vi dig de bedste lånetilbud, vi har fået ind, som du kan takke enten ja eller nej til. Vores service er ganske uforpligtende og gratis. Der kan derfor aldrig ske noget ved at sende en ansøgning afsted til os. Det koster dig ikke noget, og du forpligter dig på ingen måde.

Send en ansøgning afsted til os allerede i dag - så går vi i gang med at afsøge lånemarkedet for dig. Og så kan du med ro i maven takke ja til det bedste lån, vi kan finde til dig. Hvis du altså også mener, at det er det rigtige for dig.

Skal vi indhente tilbud fra Basisbank og de andre låneudbydere til dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller har du brug for at tale med en af vores lånerådgivere, inden du udfylder en ansøgning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid. Ring til os på telefon 89 88 48 64, eller udfyld vores kontaktformular. Så hører du fra os snarest.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: