LånLet | Læs dette før du tager et lån | DigiFinans.dk

Har du brug for hurtigt at kunne få nogle penge mellem hænderne, så du har råd til at betale for et indskud i en ny lejlighed, eller så du kan købe et nyt fjernsyn, nu hvor det gamle lige er stået af?

LånLet er én ud af mange digitale banker, der tilbyder dig billige og hurtige online lån. Du kan låne alt fra små til store beløb hos LånLet, og hvor meget, du skal betale i rente, afhænger både af det beløb, du ønsker at låne, og over hvor lang tid du ønsker at betale af på lånet. Hos LånLet er det ingen sag at låne penge, og du kan få pengene ind på din konto samme dag, som du sender en låneansøgning afsted.

Lån med LånLet - hvem henvender LånLet sig til?

LånLet henvender sig i princippet til alle, der ønsker at optage et online lån. Der er dog nogle kriterier, du skal kunne leve op til, hvis du gerne vil i betragtning til et lån med LånLet, og så kræver det også en positiv kreditvurdering.

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret. Så går din låneansøgning desværre ikke igennem hos LånLet
 • Du skal have en fast månedlig indtægt - enten i form af et arbejde eller pension
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Optag LånLet forbrugslån allerede i dag

LånLet er meget hurtige til at udbetale dig de penge, du låner. Sender du en ansøgning afsted inden for den digitale banks åbningstid, kan du forvente at få et svar inden for blot 15 minutter. Når du har skrevet under og har læst betingelserne for at låne, kan du inden for 10 minutter få sat pengene ind på din NemKonto.

Hvor meget kan du låne hos LånLet?

Det mindste beløb, du kan låne hos LånLet, er 7.000 kr., og det højeste beløb, du kan låne, er 75.000 kr. Vil du gerne låne et beløb derimellem, har du naturligvis mulighed for det, og ønsker du senere at forhøje det lånte beløb, er det også en mulighed.

I forhold til tilbagebetaling skal du hver måned betale af på dit LånLet lån, og kommer du til penge, har du mulighed for at betale dit lån ud. Det koster dig ikke ekstra, og det er noget, du kan gøre til enhver tid.

Hvorfor er det en fordel at låne penge hos LånLet?

Der er mange fordele forbundet med at låne penge hos en digital bank som LånLet. Og det er ikke uden grund, at der er rigtig mange, der benytter sig af den mulighed for hurtigt at kunne optage et lån.

 • Du kan hurtigt optage et lån og få pengene udbetalt
 • Du bliver ikke bedt om at stille sikkerhed for lånet
 • Du skal hverken bruge tid eller penge på tinglysning af dit lån
 • Du bliver ikke stillet til regnskab for, hvad du skal bruge de lånte penge til.
 • Der er et minimum af papirarbejde forbundet med online lån
 • Du kan til hver en tid betale dit lån ud
 • Du kan forhøje lånebeløbet hen ad vejen, hvis du ønsker det
 • Du skal igennem en meget simpel ansøgningsproces for at ansøge om et lån hos LånLet

Har du svært ved at gennemskue hvilket lån, du skal optage?

LånLet er blot en ud af mange låneudbydere på nettet, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilket lån du skal gå efter. Det kan vi hjælpe dig med.

Hos DigiFinans hjælper vi dagligt flere hundrede danskere med at indhente lånetilbud og få de bedste lån hjem. Det er vores speciale at finde det bedste og det billigste lån til dig, og så tilbyder vi endda at gøre det ganske gratis.

Det er både uforpligtende og gratis at få os til at indhente lånetilbud til dig samt vurdere, hvilket lån der er det mest rentable for dig. Vi indhenter tilbud fra flere forskellige digitale banker, som eksempelvis LånLet, Express Bank og Basisbank, og det er din sikkerhed for, at vi ikke bare vælger det første og bedste tilbud til dig.

Hvordan foregår det, når vi indhenter lånetilbud fra LånLet og andre låneudbydere?

Det første, der skal ske, er, at du udfylder en ansøgning på vores hjemmeside. Med den i hånden får vi en ide om, hvilket lån du efterspørger, og hvor mange penge du ønsker at låne. Dernæst indhenter vi tilbud fra en række af forskellige digitale banker, og sammenligner lånene med hinanden for at finde det bedste lån til dig.

Dernæst sender vi de bedste lånetilbud til dig, som du så kan vælge enten at takke ja eller nej til. Du er ikke forpligtet til at acceptere de tilbud, vi indhenter til dig. Det er i korte træk det, vores service går ud på, og som også du er mere end velkommen til at benytte dig af.

Vil du gerne have vores hjælp til at optage det bedste LånLet lån?

Hvad enten du har undersøgt dine lånemuligheder hos LånLet, Express Bank eller en helt tredje låneudbyder, hjælper vi dig gerne med at få det bedste lån i hus. Udfyld en ansøgning allerede nu, eller ring til os på telefon 89 88 48 64, hvis du har spørgsmål til vores service.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular til at få svar på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig trygt og godt gennem lånejunglen.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: