Tando Lån | Få det bedste lån online | DigiFinans.dk

Tando Lån er en forholdsvist ny aktør på det evigt foranderlige lånemarked. Og der er flere forskellige parametre, der får Tando Lån til at adskille sig fra de fleste andre pengeinstitutter, man kender til. Det gælder faktisk både de konventionelle pengeinstitutter med fysiske filialer – men også mange af de udbydere af lån, der primært driver deres finansielle forretning online.

Hvordan adskiller Tando Lån sig fra et traditionelt pengeinstitut?

Når du skal låne penge i en konventionel bank, sker der det, at den pågældende bank foretager en såkaldt kreditvurdering. En kreditvurdering er en slags analyse af din aktuelle økonomiske situation, der i en lånemæssig sammenhæng har til formål at kaste lys over, hvor meget du har råd til at betale, hvis du er interesseret i at tage et nyt lån hjem. Her kigger man blandt andet på, hvor mange penge du tjener hver måned, hvor meget du skal betale i faste månedlige udgifter, som for eksempel husleje og afdrag på andre eksisterende lån. Der findes også pengeinstitutter, der går ind og kigger på, hvordan du mere generelt set har “passet din økonomi”, så at sige. Og hvis du har haft en lidt usund håndtering af din økonomi tidligere i dit liv, kan det sagtens være, at det får en noget negativ indflydelse på din muligheder for at optage et nyt lån i den pågældende bank.

Sådan forholder det sig dog ikke hos Tando Lån.

Ifølge Tando Lån selv, er deres vurdering af, om du kan låne de penge, du efterspørger, baseret på et langt mere personligt grundlag. Det er en tankegang, der i langt højere grad er baseret på den tillid, som mange utvivlsomt har ønsket sig, når de har kontaktet deres pengeinstitut med et formål om at låne penge. Man skal selvfølgelig have råd til at betale de månedlige afdrag på et givent lån – men ellers er der ikke ret mange begrænsninger andet en den, at du skal have en kautionist. Men det er også en ekstra sikkerhed for dig som låner. For med en kautionist, der stoler på dig – som for eksempel kan være din ven, din veninde eller et venligt familiemedlem – har du en såkaldt selvskyldnerkautionist, der har din ryg, hvis du i allerværste fald skulle komme i bekneb med at betale dit lån rettidigt tilbage.

Men det skulle være mærkeligt. For hos Tando Lån bestræber de sig på at etablere lån, som netop er til at betale sig fra. Du har nemlig mulighed for at optage lån på 70.000 kroner, som godkendes inden for en periode på 24 timer, såfremt de få omtalte krav er blevet mødt i ansøgningen. Her får du et lån, der er 100 % fri for skjulte gebyrer – ja, faktisk fri for nogen som helst gebyrer. Det giver en rigtigt god gennemsigtighed, der giver et godt overblik over, hvad det er, du har med at gøre.

Hos DigiFinans er vi enormt glade for at have Tando Lån blandt vores samarbejdspartnere. For her har vi et godt samarbejde med en unik låneudbyder, som er klar til at reagere hurtigt, når du har brug for penge. Samtidig er Tando Lån en rigtigt god mulighed for dem, som har oplevet at blive afvist af deres egen bank.

Det hele foregår online. Så der er intet opslidende papirarbejde. Her kan du låne penge med det samme – og kommer du pludselig til penge og vil indfri lånet, kan du også gøre dét uden at skulle betale gebyr for det.

HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION OM TANDO LÅN ELLER VORES ANDRE SAMARBEJDSPARTNERE?

Du kan læse mere om Tando Lån inde på deres egen hjemmeside. Du kan desuden gå ind og læse mere om vores øvrige gode samarbejdspartnere her på siden.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: