Express Bank | Læs dette før du tager et lån | DigiFinans.dk

Drømmer du om et nyt samtalekøkken, hvor familien kan samles på selv de mest travle dage? Eller går du med en drøm om at kunne invitere hele familien med på en rejse?

Det er ikke altid lige nemt at få lov til at låne penge i din bank. De fleste bankrådgivere vil stille spørgsmålstegn ved, om du kan stille sikkerhed for de penge, du gerne vil låne, og om du reelt set har råd til at optage flere lån. Anderledes ser det ud hos online banker som Express Bank. Her bliver du ikke bedt om at stille sikkerhed, og du kan optage alt fra byggelån og ferielån til de helt klassiske forbrugslån.

Med et Express Bank forbrugslån kan du låne penge til det, du nu engang finder vigtigt, og du kan få pengene udbetalt hurtigt.

Hvad får du hos Express Bank?

Express Bank er en online låneudbyder, der har været på markedet i mere end 30 år. Det er en af de førende digitale banker, og hos Express Bank er det både trygt, nemt og hurtigt at låne penge. Hvad enten det så er til at rejse, renovere din bolig eller erstatte din gamle vaskemaskine med en ny.

Det er nemt at ansøge om et Express Bank lån, og det kræver kun få minutter af din tid at udfylde én låneansøgning. Bliver dit lån godkendt, kan du have pengene på din konto inden for få dage. Du kan låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr.

Hvor meget, du skal betale i rente, afhænger af din kreditvurdering og af det beløb, du ønsker at låne. Men Express Bank er generelt set kendt for at køre med en relativt lav rente, og det er en klar fordel for dig, der er interesseret i at optage et Express Bank forbrugslån, byggelån eller andet.

Hos Express Bank kan du låne penge til en fornuftig rente, få pengene hurtigt ind på din konto og slippe for udgifter til tinglysning med mere.

Express Bank forbrugslån - bestem selv, hvad pengene skal gå til

Der kan være mange gode grunde til at optage et Express Bank lån. Det kan være, at der er lavvande i kassen, og du ikke har råd til at betale en mere eller mindre uventet tandlægeregning. Måske har du ikke råd til at erstatte en kaput vaskemaskine med en ny.

Det kan også være, at du sidder for stramt i det og har brug for lidt luft i din økonomi, eller at julemåneden og sommertiden er stram at komme igennem, fordi dit budget ikke kan bære hverken julemiddag eller penge til ferie og oplevelser.

Hos Express Bank skal du ikke stille sikkerhed for de penge, du låner, og ej heller komme med en forklaring på, hvad de skal bruges til. Du skal selvfølgelig stadig kunne give en slags garanti for, at du kan betale de penge tilbage, du låner, ved at kunne bevise, at du har et lønnet arbejde, eller at du har en månedlig indtægt som eksempelvis pensionist.

Men derudover kan du optage et Express Bank forbrugslån til præcis det, du har brug for, og præcis det, du anser som vigtigt i dit liv.

Mangler du et overblik over lån fra Express Bank og andre låneudbydere?

Er du ikke helt inde i de finansielle begreber som ÅOP og hovedstol?

Så er du absolut ikke den eneste. Der er mange, der har det som dig, og som har en følelse af, at lånemarkedet kan være noget af en jungle at finde rundt i. Måske kan det virke så uoverskueligt for dig, at du næsten ikke kan finde hoved og hale i, hvor du skal starte, og om det er et Express Bank lån eller et Basisbank lån, du skal bede om et tilbud på?

Det har vi heldigvis en løsning på hos DigiFinans.

Hvordan kan DigiFinans hjælpe dig med at optage lån?

DigiFinans gør det nemmere og mere overskueligt for dig at finde frem til de bedste og billigste lån. Kontakter du os, gør vi gerne alt arbejdet med at afsøge lånemarkedet for dig. Og vi gør det endda ganske gratis.

Benytter du dig af vores service, er alt, du skal gøre, at udfylde én ansøgning. Så undersøger vi lånemarkedet for dig, indhenter tilbud fra digitale banker som eksempelvis Express Bank. Når vi har sammenlignet de tilbud, vi har fået ind på et lån til dig, analyserer vi os frem til hvilket lån, der vil være det bedste for dig.

Du forpligter dig ikke til noget, når du gør brug af vores service - heller ikke til at acceptere et af de lånetilbud, vi sender til dig. Men du får masser af kyndig vejledning til, hvilke lån der findes, og hvilket lån der er det billigste.

Vores lånerådgivere har masser af erfaring inden for lånebranchen, og de ved alt om, hvad de skal kigge efter, når de leder efter et godt og billigt lån til dig. Udfyld ansøgning allerede i dag.

Har du brug for professionel hjælp til at optage et lån?

Er du endnu ikke helt sikker på, hvorvidt du vil låne penge hos en digital bank og eventuelt optage et Express Bank lån? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om de fordele og ulemper, der kan være ved online lån.

Vores lånerådgivere sidder klar ved telefonen inden for vores åbningstid, som er mellem klokken 9 og klokken 16 på aller hverdage. De tager meget gerne en snak med dig, så du kan få et bedre indblik i lånemarkedet samt de mange muligheder, du har, for at optage lån hos Express Bank og andre udbydere.

Ring til os på telefon 89 88 48 64 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: