Fellow Finance | Crowdfundede forbrugslån | DigiFinans.dk

Hos DigiFinans har vi et velfungerende samarbejde med Fellow Finances, der repræsenterer en helt ny form for online lånetjeneste. Fellow Finance fungerer som en slags online markedsplads, hvor privatpersoner, der er på udkig efter et lån, kædes sammen med investorer, der er i stand til at finansiere lånet. Her bestemmes vilkårene på det enkelte lån mellem låntagere og långivere via en smart onlineløsning, hvor private investorer kan byde ind på de lån, der ønskes.

Her på siden kan du læse mere om Fellow Finances spændende tilgang til at udbyde lån online. En tilgang, som disrupter det konventionelle lånemarked og rækker ud i fremtidens digitale handelsunivers.

Hvordan fungerer Fellow Finance sammenlignet med et mere konventionelt pengeinstitut?

Fellow Finance, der har base i Finland, er en virksomhed, der står bag den mest avancerede finansielle peer to peer-platform i hele Europa. Selv om vi hos DigiFinans er specialiseret i at finde de bedste muligheder for at optage lån for privatpersoner, hjælper Fellow Finance både private og virksomheder med at finde fordelagtige finansieringsmuligheder i forhold til disses forskellige behov. Kort sagt fungerer Fellow Finances forretningsmodel ved, at de investorer, der byder ind på finansieringen af de enkelte lån, får de pågældende renteindtægter.

Det er Fellow Finances klare mission af transformere den form for bankvirksomhed, som vi har været vant til i årtier til en helt ny form, hvor mennesker og virksomheder, der måske ikke primært er en del af den finansielle sektor kan låne penge af hinanden. Målet for Fellow Finance er at blive dens største tjeneste for crowdfundede lån på det europæiske marked – og her er Fellow Finance allerede rigtigt godt på vej gennem en forfriskende og innovativ tilgang, der samtidig fungerer på baggrund af en overskuelig og forholdsvist simpel brugerflade. For det er et erklæret mål, at de sigter målrettet efter at skabe en overlegen teknologi, der sikrer den maksimale operationelle effekt og giver brugeren den optimale oplevelse af sikkerhed. Derfor er Fellow Finances platform også i konstant udvikling, der byder på nye produkter og muligheder.

Når man bevæger sig inden for lån via crowdfunding, giver det nogle helt andre muligheder og fordele for lånere, som ikke findes i samme grad hos nogle af de traditionelle pengeinstitutter. Gennem den digitale “markedsplads” er det muligt for hvem som helst at låne penge af hvem som helst. Det gælder også på tværs af landegrænser. Dermed opstår der en interessant konkurrencesituation, fordi de forskellige investorer er nødt til at komme med nogle konkurrencedygtige lånetilbud for at blive valgt som låneudbyder af en potentiel låntager. Det er en konstruktion, der i dén grad kommer den helt almindelige kunde til gode.

Når en låneansøgning er faldet på plads, viser effektiviteten i Fellow Finances platform sig også tydeligt. På hverdage kan lånet udbetales allerede på samme dag efter godkendelse. Det er en noget mere effektiv løsning end hos de pengeinstitutter, hvor det stadig er kutyme at sidde ansigt til ansigt – og det er heller ikke nødvendigt at skulle håndtere en masse bureaukratisk papirarbejde, da det hele foregår på en online platform med det højeste niveau af gennemsigtighed og overskuelighed. Fellow Finance er således en rigtig spændende samarbejdspartner. Lån, som aldrig overrasker med skjulte gebyrer eller andre uforudsete overraskelser.

HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION OM FELLOW FINANCE?

Du kan læse mere om Fellow Finance og deres smarte tilgang til at drive lånevirksomhed inde på deres egen hjemmeside. Du kan desuden gå ind og læse mere om vores øvrige gode samarbejdspartnere her på siden.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: