Resurs Bank | Læs dette før du tager et lån | DigiFinans.dk

Har du lige modtaget en uventet høj tandlægeregning, som budgettet ikke kan bære? Eller kan du ikke finde penge til at betale indskuddet i den lejlighed, som du snart skal overtage?

Er der lavvande i kassen, kan en enkelt uforudset udgift gøre udslaget for, at din månedlige indtægt ikke kan slå til. Men det er der heldigvis råd for. Har du ikke mulighed for at optage et lån i din egen bank, kan du heldigvis ty til andre låneudbydere, der også kan tilbyde dig attraktive lån.

Resurs Bank er en af de online banker, hvor du kan optage billige og gode lån. Læs med her, og bliv klogere på, hvad der skal til for, at du kan komme i betragtning til et Resurs Bank lån, samt hvad du skal gøre for at ansøge om et lån hos Resurs Bank.

Lån med Resurs bank - nemt og enkelt

Hos Resurs Bank kan du låne et mindre beløb som 10.000 kr., men du kan også låne et større beløb som 300.000 kr. Det afhænger både af, hvor stort et beløb du ønsker at låne, men også af hvordan Resurs Bank vurderer din økonomi. Du skal ikke kunne stille nogen form for sikkerhed, når du optager et Resurs Bank lån, og du skal derfor heller ikke kaste penge efter tinglysning.

Når du ansøger om et lån hos Resurs Bank, vil din økonomi blive vurderet. Det vil typisk foregå på den måde, at du giver Resurs Bank adgang til eSKAT ved hjælp af dit NemID. Så skal du ikke selv have besværet med at sende lønsedler eller årsopgørelse til Resurs Bank. Takket være et samarbejde med SKAT kan banken selv gå ind at se din indkomst med videre - de skal bare have din tilladelse for at få adgang.

Det er nemt og meget enkelt for dig - bare du har dit NemID ved hånden.

Hvad kræves der for at optage lån i Resurs Bank?

Der kræves i virkeligheden ikke ret meget. Du skal som sagt ikke stille sikkerhed for det lån, du gerne vil optage, men du skal gennem en kreditvurdering og kunne bevise, at du har en indkomst. Det er sikkerhed nok for Resurs Bank. For at optage et Resurs Bank lån skal du kunne leve op til følgende kriterier:

 • Du skal være 18 år eller ældre
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller i Debitor Registret
 • Du skal enten have et lønnet arbejde eller være pensioneret
 • Du kan ikke optage lån, hvis du er langtidssygemeldt

Hvad er der af fordele ved Resurs Bank finansiering?

Fordelene ved at optage lån i Resurs Bank er mange. Du kan låne til lige præcis det, du vil, hvis du går igennem bankens kreditvurdering. Og du kan have pengene i hånden i løbet af meget få dage.

 • Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån og slipper derfor for udgifter til tinglysning.
 • Pengene vil typisk være på konto inden for tre dage.
 • Der er ikke meget papirarbejde forbundet med et lån hos Resurs Bank.
 • Du kan låne fra 5.000 kr. til 300.000 kr.
 • Du kan til enhver en tid indfri dit lån, hvis du kommer til penge - uden at det koster dig noget at gøre det.
 • Det er nemt at tage et Resurs Bank lån, og ansøgningsprocessen er simpel og overskuelig.
 • Der er mange forskellige slags lån at vælge mellem hos Resurs Bank.
 • Resurs Bank lån bliver udbudt til en fornuftig rente.

Hvilket lån skal du optage hos Resurs Bank?

Er du i tvivl om, hvor stort et lån du reelt set har råd til at optage? Og i tvivl om hvorvidt Resurs Bank eller en anden låneudbyder vil være den bedste løsning for dig?

Hos DigiFinans kan vi hjælpe dig med at finde frem til det billigste og bedste lån. Vi samarbejder med flere forskellige låneudbydere, og det er gratis for dig at få vores hjælp til at sammenligne Resurs Bank lån med lånetilbud fra andre låneudbydere på markedet.

Med flere års erfaring inden for lånebranchen ved vores lånerådgivere alt om, hvad de skal være opmærksomme på, når du skal have det bedste lån. Vi sørger for, at du kan optage et fornuftigt lån med ro i maven uden at spekulere på, om du kunne have gjort mere for at afsøge markedet forinden.

Sådan foregår det, når du bruger vores service

Det første, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning. Heri vil vi gerne vide mere om, hvilket lån du er ude efter, hvad du gerne vil låne til, og hvor stort et beløb du er interesseret i at låne. Når vi har de nødvendige oplysninger fra dig, begynder vi at afsøge markedet ved at indhente tilbud fra de forskellige banker som eksempelvis Resurs Bank.

Vores service er gratis og koster dig ikke en krone, og det er ganske uforpligtende at få vores hjælp. Du kan vælge at sige ja tak til et af de tilbud, vi har fundet til dig, og du kan også takke nej til samtlige. Når du samarbejder med os, forpligter du dig ikke til noget.

Skal vi hjælpe dig med at finde det bedste lån?

Vil du gerne have vores hjælp til at finde det bedste lån hos online låneudbydere som Resurs Bank? Så kontakt os for mere information, eller udfyld en ansøgning allerede i dag.

Ring til os på telefon 89 88 48 64, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: